header-4

Clubsponsoren

Beter Bio

BeterBio.nl is 15 jaar geleden begonnen als de bezorgdienst “Groninger Biologische Groentehandel” in de provincie Groningen. Eerst werden er alleen aardappels bezorgd, later groente-en fruitpakketten en sinds 2012 bezorgt BeterBio.nl alle denkbare biologische boodschappen gratis bij klanten thuis. De combinatie van een makkelijke website, een eigen bezorgdienst, goede kwaliteit producten en goede service heeft er voor gezorgd dat BeterBio.nl zeer tevreden klanten heeft en daarmee elk jaar verder heeft kunnen groeien. Naast Groningen, Friesland en Drenthe bezorgd BeterBio.nl ook in Utrecht.

BeterBio.nl is gebouwd op 5 belangrijke pijlers die ons concept tot een succes gemaakt hebben:  

  • De lekkerste
  • Kwaliteit en service
  • Maximaal regionaal
  • Gratis thuisbezorgd
  • Duurzaam en 100% biologisch

Global textware

Vertalen is topsport! Het ict-vertaalbureau Global textware bevindt zich sinds de oprichting in 1997 in het centrum van de ict-branche. En reken maar dat dat een hectische business is! Gisteren leveren is eigenlijk al te laat, so to speak. Maar net als de ware topsporter hebben wij er wat op gevonden: een uitgekiende voorbereiding, het beste materiaal en een flinke dosis optimisme en vertrouwen. Voeg daaraan toe de niet stuk te krijgen teamspirit, en je hebt een cocktail waar de WADA de wenkbrauwen van gaat fronsen. We zitten dan ook niet voor niks in de Fongersstede, het gebouw dat Albert Fongers in 1897 voor zijn gerenommeerde fietsenmerk liet bouwen.  Kom gerust eens langs!

Sportief

Make your body. Make your life. Make yourself.

Het maakt niet uit hoe langzaam je gaat. Je bent nog steeds sneller dan iedereen die op de bank hang. Dat is sportgezondheidscentrum Sportief ten voeten uit: kleinschalig, persoonlijk en laagdrempelig. Je bent bij ons welkom voor fitness, groepslessen, kleine groepen personal training of bedrijfsfitness. Naast training bieden we ook fysiotherapie, een voedingsbureau en lifestyle groups.

Sportality

Heb je al ruim geïnvesteerd in je materiaal en weet je niet hoe je jezelf nog kunt verbeteren? Sportality biedt sportondersteuning op alle vlakken! Voedingsadviezen helpen je op een gezonde en verantwoorde manier de beste prestatie te realiseren. Met de juiste voeding bouw je aan een optimale conditie. Daarnaast biedt Sportality i.s.m. Doumax ook sportmassages voor een verantwoord herstel. Wielrenners kunnen bij Sportality terecht voor persoonlijke trainingsschema’s en professionele begeleiding.

Alle sporters zijn bij Sportality welkom voor voedingsadviezen en sportmassage. Sportality levert maatwerk voor elke tak van sport. Het niveau waarop je sport is niet relevant, mits je de ambitie hebt het maximale uit jezelf te halen! Speciaal voor wielrenners, triatleten en duurlopers maakt Sportality individuele trainingsschema’s.