training 7 mei

Klik

In de zomer van 2014 is Klik ontstaan, een groepje sportieve vrouwen die samen wilden fietsen en gericht wilden trainen maar niet direct met de snellere mannen mee wilden. Het initiatief sloeg aan en er werden plannen gesmeed om de activiteiten meer gestructureerd aan te bieden. Omdat de doelstellingen van Klik goed aansluiten bij die van Cycle Sport Groningen, vormt Klik vanaf 2015 onderdeel van Cycle Sport Groningen.

Waar staat Klik voor?

- Wielrennen, exclusieve training voor vrouwen, door vrouwen
- Vaste trainingsavond in de week
- Training voor elk niveau
- Gevarieerde trainingen, gericht op zowel techniek als duurvermogen
- Naast vaste trainingen ook georganiseerde activiteiten, met en zonder fietsen.

Hoe past Klik binnen Cycle Sport Groningen?

Klik is vanaf 2015 opgenomen als commissie binnen Cycle Sport Groningen. Vanuit de commissie wordt wekelijks een training aangeboden die alleen voor vrouwen toegankelijk is, vrouwen van elk niveau zijn welkom. Daarnaast kun je ook gewoon mee met de reguliere trainingen die zowel voor mannen als vrouwen toegankelijk zijn.
Ook aan de andere activiteiten van de vereniging zoals trainingsweekenden, clubkampioenschappen, clinics etc. kun je uiteraard deelnemen. De Klik-commissie zorgt er voor dat het aanbod ook voor vrouwen interessant blijft.

Mee rijden?

Om te kijken of Cycle Sport Groningen en Klik iets voor je is kun je een paar keer zonder verdere verplichtingen meetrainen. Of je nu beginnend fietser bent of doorgewinterde wedstrijdrijdster, iedereen is welkom. Bevallen de trainingen je dan word je lid van Cycle Sport Groningen en kun je aan al onze activiteiten deelnemen.

Heb je nog vragen? Stel ze dan via het contactformulier. Direct aanmelden kan natuurlijk ook via het aanmeldformulier.

 

Een beeld-impressie van een training fietsbeheersing en sprint:

training 7 mei 2   training 7 mei 1   training 7 mei

training 7 mei 3   training 7 mei 4   training 7 mei 5

training 7 mei 6   training 7 mei 7   training 7 mei 8

training 7 mei 9   training 7 mei 10   training 7 mei 11

training 7 mei 12   training 7 mei 13   training 7 mei 14