Geplaatst op 19-02-17

Vrijwilligers Middelstum

Op zondag 26 maart organiseren we zoals ieder jaar de ICW in Middelstum. ICW staat voor interclubwedstrijd. We zoeken een aantal vrijwilligers van de vereniging om mee te helpen die dag tot een succes te maken.

De ICW Middelstum is de op-één-nagrootste ICW in het noorden en dus mooie reclame voor en service  van CSG! De ICW is voor dames, sportklasse, amateurs, nieuwelingen, junioren en KNWU-basisleden.

Taken waarvoor we mensen zoeken zijn:
–           Verkeersregelaars en hulp om het verkeer op de parkeerplaats te begeleiden.
–           De inschrijving, deelnemers kunnen via de site voorinschrijven maar veel deelnemers zullen zich ook ter plekke nog aanmelden.
–           Catering, zorgen dat de vrijwilligers en de verkeersregelaars koffie/thee op hun posten krijgen.
–           Uitslagverwerking, we gebruiken ons My Laps-systeem om de uitslag op papier te krijgen maar er zijn nog wel een paar mensen (liefst met ervaring met het systeem) nodig om dat te bedienen en om achterblijvers etc. te noteren.
–           Chauffeurs – er is al een chauffeur voor de voorrijwagen en voor de bezemwagen, maar om de sportklasse en dameskoers onafhankelijk te starten hebben we een extra volgauto en voorrijauto (dat laatste mag ook een motor zijn) nodig.
–           Eventueel een arts. Er is om EHBO bij de lokale vereniging gevraagd, maar het is nog niet zeker of die mensen kunnen leveren.

De eerste wedstrijd begint om 13.00 uur, uiterlijk om 17.00 uur is het evenement afgelopen. Je kunt natuurlijk ook een deel van de dag helpen. Als vrijwilliger krijg je een lunchpakket, koffie, thee en een bon voor een ruime consumptie in de lokale snackbar. Vaak gaan we daar na afloop met de hele groep vrijwilligers gezamenlijk eten.

Wil je helpen, stuur dan een mailtje naar secretaris (apenstaartje) cyclesportgroningen.nl  Je kunt een voorkeur voor een taak aangeven, dan houden we daar zoveel mogelijk rekening mee.

PS: op die zondag is er geen clubtraining!