Geplaatst op 19-01-18

Clinicavond

In de mooie fietsambiance van onze sponsor Spaak organiseren we op 19 januari een clinicavond. We zorgen daarbij voor een mooi gevarieerd programma, al zeggen we het zelf. We delen de avond op in drie clinicrondes met de volgende inhoud:

Clinic 1: Fietsonderhoud | Stefan Poutsma

Stefan reed jarenlang als verdienstelijk renner bij Cycling Team Jo-Piels, een Nederlandse Continentale ploeg. Nu is hij werkzaam bij onze sponsor BikeLife Roden en heeft hij een eigen sportcoachings-bedrijf. Hij leert je de fijne kneepjes van het onderhouden van je fiets, maar vraag ‘m gerust de hemd van het lijf over van alles en nog wat!

Clinic 2: Fixed Gear | Martijn Meijer (a.k.a. Sir Pete)

Martijn Meijer is voormalig CSG-lid en is veel bij Spaak te vinden als monteur en allround vraagbaak. Belangrijker: hij rijdt veel fixed gear wedstrijden. Supergaaf, met bijbehorende mooie verhalen. Hij neemt je mee in zijn wereld en vertelt je alles wat je wilt weten!

Clinic 3: Voeding tijdens inspanning | Esther van der Zwaan

Hoe zit het nou precies met je voeding als je bijvoorbeeld een cyclo als de Marmotte gaat fietsen? En wat eet en drink je bijvoorbeeld voor, tijdens en na de koers? Esther praat je volledig bij over de do’s en dont’s van (sport)voeding.

Aanvang is 19.50u
Start om 20.00u
Locatie: Spaak, Oude Boteringestraat 66.