Geplaatst op 9-03-18

Trainingsweekend Limburg

Je hebt er al een mailtje over gehad, en dit nieuwe mailtje betekent dat het er écht hard aan komt: het fameuze Trainingsweekend Limburg staat voor de deur.

Op 9, 10 & 11 maart rijden we door de Limburgse en Belgische heuvels om de vorm nog maar eens aan te scherpen. De puntjes op de spreekwoordelijke I, of wat duurkilometers in de benen krijgen. Op vrijdag rijden we vanaf een uur of 14:00 een mooie rit door Limburg, op zaterdag een langere rit de Ardennen in en op zondag is er een gemixt programma met koers of koffieritje.

Voorheen was dit een weekend apart voor wedstrijdrenners. Omdat er binnen de club al jaren een bredere belangstelling was voor het weekend gaat die term nu definitief overboord en is iedereen zonder meer van harte welkom. Let wel: de ritten worden niet geleid door een trainer, dus denk goed om jezelf en elkaar.

Er hebben zich inmiddels 14 mensen aangemeld. Niet slecht, maar daar kan meer bij! Het is al jaren een ontzettend fijn weekend met schitterende ritten en gezellige momenten, dus haak vooral aan. De zespersoons huisjes zorgen ervoor dat er bijvoorbeeld ook prima een groep dames meekan die daardoor niet per sé bij stinkende mannen in een slaapzaal hoeven. 😉

Geef je dus vooral op, en wel voor 18 februari.

Vriendelijke groet,
jullie Berend.

Inschrijven kan hier: http://www.cyclesportgroningen.nl/activiteiten/