Geplaatst op 21-03-18

Zin in Middelstum: Radio Robbie doet verslag!

Het gerucht circuleerde al maanden: er zou een heus radioverslag zijn van de ICW Middelstum 2017. Rob “Radio Robbie” Bonting deed via de headset verslag middels WhatsApp spraakberichten. Nergens te vinden. Totdat een aantal vermetele strijders de koppen bij elkaar stak, het onmogelijke mogelijk maakte en de berichten opduikelde uit de krochten van het wereldwijde web.

Daarom, speciaal voor u, extragratis en volledig ongecensureerd: het verslag van zowel de Sportklasse- als Amateurkoers als MP3 op de website. Ga er maar eens goed voor zitten, want de komende 3 kwartier raak je ondergedompeld in de verhitte strijd die traditiegetrouw plaatsvind tijdens dé openingsklassieker van het Noorden.

Sportklasse

Amateurs

Download:

Middelstum 2017_sportklasse

Middelstum 2017_Amateurs

PS: dé openingsklassieker van 2018 wordt aanstaande zondag alweer verreden! Hier vind je meer informatie, voorinschrijven kan nog!