Clubrit Westerwolde (offroad en weg)

Deelname

Aanmelden voor dit evenement is niet meer mogelijk

Over dit evenement

Categorie
Verenigingsactiviteit
Datum en tijd
14 mei 2022 09:00 - 13:00

Clubrit Westerwolde (offroad en weg)

Op zaterdag 14 mei organiseren we een clubrit (zowel offroad als op de weg) door het schilderachtige en nog heerlijk rustige Westerwolde. Hoogtepunten van dit unieke stukje Groningen zijn de Onstwedder Holte, een heuse Groninger heuvel met een hoogte van maar liefst 12 (!) meter, het authentieke gehuchtje Smeerling, de meanderende Ruiten Aa, de weelderige Sellinger bossen, het imposante middeleeuwse klooster in Ter Apel en natuurlijk de vesting Bourtange. 

Er is keuze uit drie routes:

  • Route 1: een route van plm. 110 km, geschikt voor de gravelfiets, MTB of crosser, inclusief gravel- en zandpaden, stukjes MTB-route en smalle fietspaden. Vertrek per fiets om 9.30 uur vanuit Vlagtwedde. Routecredits gaan naar Niels Heijne!
  • Route 2: een route van plm. 95 km, geschikt voor de racefiets, inclusief betonnen fietspaadjes. Vertrek per fiets om 9.30 uur vanuit Vlagtwedde. 
  • Route 3: een route van plm. 150 km, geschikt voor de racefiets, met heel af en toe een smal fietspad of flintenstrook. Vertrek per fiets om 9.00 uur vanaf de carpoolplaats in Haren.

Voor Routes 1 en 2 geldt dat we per auto uit Groningen vertrekken (carpoolen waar mogelijk) en verzamelen op de parkeerplaats aan de Spetsebrugweg in Vlagtwedde. Alle routes leiden langs Gasterij Natuurlijk Smeerling, waar we rond 11.00 uur een koffiestop houden. De routes en verzamelplek worden minimaal een dag tevoren via de CSG mededelingen app gedeeld. 

Deelname is gratis.

Aanmelden graag uiterlijk op dinsdag 10 mei, omdat we op woensdag 11 mei het aantal deelnemers doorgeven aan de Gasterij. Aanmelden = meedoen (i.v.m. de catering).

Deelnemers

Je moet ingelogd zijn om alle deelnemers te zien

Onze sponsoren