ICW Middelstum - Koers

Deelname

Aanmelden voor dit evenement is niet meer mogelijk

Over dit evenement

Categorie
Koers
Organisator
ICW Middelstum 2018
Datum en tijd
17 mrt. 2019 13:00 - 17:00
Locatie
Middelstum

Op zondag 17 maart 2019 wordt de jaarlijkse ICW in Middelstum verreden, op het bekende en ongewijzigde parcours. In verband met overige clubactiviteiten is de koers een weekje eerder dan andere jaren, maar dat mag de pret niet drukken. Strijd en spektakel zijn sowieso gegarandeerd. 

Cycle Sport Groningen organiseert deze klassieker op de Noordelijke wielerkalender inmiddels vele jaren en er staan vele mooie winnaars op de erelijst. Er wordt in diverse categorieën gestreden.

13:00 uur - Sportklasse & Nieuwelingen & KNWU Basisleden : 48 km
13:01 uur - Dames (amateurs, junioren, basisleden) : 42 km
15:00 uur - Amateurs & Junioren : 62 km

Inschrijving

In 2019 wordt de uitslag weer opgenomen via MyLaps en wordt er dus met transponders gereden, huur/leen transponders zullen beschikbaar worden gesteld voor mensen zonder eigen MyLaps transponder.

Inschrijfkosten zijn € 5,00 als je vooraf inschrijft. Licentiehouders kunnen inschrijven op de KNWU website via de gebruikelijke methode. Niet-licentiehouders (KNWU en NTFU basisleden) kunnen op deze pagina (dus op de CSG website voorinschrijven).

Daginschrijving is mogelijk, tot uiterlijk een half uur voor de start, maar kost € 7,50. De rugnummeruitgifte is nabij start/finish bij Robbe interieurbouw, Pompsterweg 14 te Middelstum. Wanneer je ter plekke betaalt, neem dan bij voorkeur gepast geld mee.

Deelnemers

Je moet ingelogd zijn om alle deelnemers te zien

Onze sponsoren