MH2D 2019

Deelname

Aanmelden voor dit evenement is niet meer mogelijk

Over dit evenement

Categorie
Verenigingsactiviteit
Organisator
Bestuur 2019
Vanaf
20 sep. 2019 12:10:00
Tot
22 sep. 2019 12:10:00

Op zaterdag 21 en zondag 22 september wordt de Mergel Heuvelland Tweedaagse verreden. Deze tweedaagse is een begrip in de wielrennerij en is een uniek evenement. Men kan vanzelfsprekend deelnemen op de racefiets, maar er zijn ook onverharde routes voor de fanatieke MTB'er. 

CSG is er dit jaar ook bij. De club regelt/coördineert verblijf, het sociale deel van het weekend en de inwendige mens. Overdag wordt er gefietst. Let op, het is de bedoeling dat iedereen die mee gaat, ook daadwerkelijk deelneemt aan de MH2D. Je mag echter zelf kiezen of dat op de MTB of op de racefiets is.

Aanmelden voor het weekend kan tot uiterlijk 1 augustus. Er zijn in principe 20 slaapplaatsen gereserveerd. Daarna werken we met een reservelijst.

Je dient jezelf in te schrijven voor de MH2D via de website van de organisatie. Daarop kun je vervolgens zelf je dagafstand en het gewenste vervoersmiddel kiezen (race of MTB).

Net als Vielsalm en andere clubweekenden volgt er na afloop een factuur (verblijf, consumpties etc.) met een zacht prijsje.

Om alvast in de stemming te komen, raden we je aan alvast deze video te bekijken: https://vimeo.com/296263961

 

Deelnemers

Je moet ingelogd zijn om alle deelnemers te zien

Onze sponsoren