ICW Eelde 2018

Koersen op een zomeravond!

Op vrijdagavond 27 juli organiseert Cycle Sport Groningen de ICW Eelde. Terug van weggeweest, want de ICW Eelde heeft in het verleden al eerder op de kalender gestaan. Wat ons betreft een verrijking van de ICW kalender, want zeg nou zelf. Een vrijdagavond in juli en een prachtig parcours aan de rand van het dorp, dat het midden houdt tussen een criterium en een omloop, inclusief klinkerstrook. Mooier wordt het toch bijna niet? Op deze pagina vind je alle informatie over de wedstrijd.

ICW competitie

En tot slot, over de ICW's. De Inter Club Wedstrijden zijn een categorie wedstrijden die worden georganiseerd door de lokale wielerverenigingen. Ze bieden een laagdrempelige manier - ook voor KNWU basisleden - om kennis te maken met het rijden van koersjes. Daarnaast zorgen ze voor wedstrijdrenners voor een aantal mooie extra gelegenheden om te koersen!

In het kort

Datum:
27 juli 2018

Starttijden:
18:00: Sportklasse, Nieuwelingen, Dames, basisleden
19:30: Amateurs, Junioren

Afstand:
Dames (Ama/SK/Jnr/Nwl/Basis):
13 rondes (37,7 km)
Sportklasse/Nieuwelingen/Basisleden (M):
17 rondes (49,3 km) 
Amateurs, Junioren:
21 rondes (60,9 km)  

Voorinschrijving (t/m 23-7-2018):
via de CSG website of via Mijn KNWU (alleen licentiehouders)

Kosten:
voorinschrijving: € 5,00 (t/m 23-7-2018)
bijschrijven: € 7,50 (tot ca. 30 min voor aanvang)

Rugnummeruitgifte en permanence:
Hoppenkampsweg, Eelde, bij de Spaak koffiebus!


Aanvullende informatie

De westrijd voor heren Sportklasse/Nieuwelingen/Basisleden en de dameswedstrijd worden gelijktijdig verreden, dit omwille van de tijd. Beide categorieën starten kort na elkaar. 

Tijdwaarneming gebeurt met behulp van MyLaps transponders. Voor licentiehouders: dit is dus de transponder die je bij de KNWU geregistreerd hebt. Zorg dat-ie werkt, zonder werkende transponder kom je niet in de uitslag.

Voor basisleden die mogelijk geen eigen MyLaps transponder hebben: er worden leentransponders beschikbaar gesteld.


Parcours

Ronde van 2,9 km, linksom verreden. Start/finish aan de Hoppenkampsweg, dan via Westerhorn, Mandelandenweg, Koedijk, De Drift weer naar de Hoppenkampsweg.

parcours_Eelde_locatie.jpg
locatie parcours in Eelde
parcours_Eelde.jpg
parcours ICW Eelde

Onze sponsoren