Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Waar en wanneer vindt het DK Tijdrijden 2019 voor District Noord plaats?

Het DK wordt georganiseerd op woensdagavond 22 mei 2019 in Zeijen (Drenthe).

Hoe laat moet ik starten?

De startlijsten worden enkele uiterlijk op maandag 20 mei 2019 gepubliceerd. Het is voor alle deelnemers noodzakelijk om je vooraf online in te schrijven om een plekje op de startlijst te krijgen.

Waar kan ik me inschrijven?

Alle renners met een wedstrijdlicentie schrijven zich op de gebruikelijke wijze in via de KNWU site voor het Districtskampioenschap.

Tot wanneer kan ik me inschrijven?

De uiterste inschrijfdatum op de KNWU-site voor het DK is 16 mei 2019.

Kan ik me op 22 mei ter plaatse nog inschrijven?

Nee, in verband met het opstellen en publiceren van de startlijsten is het alleen mogelijk om deel te nemen als je je vooraf online inschrijft. Dit kan tot en met 16 mei.

Ik heb geen wedstrijdlicentie, kan ik toch starten?

Nee, helaas staat de planning het dit jaar niet toe om een ICW tijdrit voor het DK aan te organiseren. Je kunt dus alleen starten met een wedstrijdlicentie.

Ik woon in of rondom Zeijen, of ik moet op 22 mei in Zeijen of ergens aan het parcours zijn. Kan ik op mijn plaats van bestemming komen?

Ja dat kan. Uitgangspunt is dat alle adressen bereikbaar blijven. Wel wordt er eenrichtingsverkeer ingesteld op het parcours en zullen er enkele korte omleidingsroutes gelden. Er worden verkeersregelaars ingezet die u ter plaatse te woord kunnen staan en kunnen helpen uw bestemming te bereiken. Wij vragen, in het belang van de veiligheid van de renners, om uw medewerking en begrip. Er is een aparte pagina met informatie over de verkeerssituatie.

Onze sponsoren