ICW Middelstum 2019

ICW Middelstum

Sinds 2008 organiseert Cycle Sport Groningen, samen met een aantal enthousiaste dorpsbewoners, de Omloop van Middelstum. De omloop wordt als Inter Club Wedstrijd verreden en heeft daardoor een laagdrempelig karakter. Ondanks haar nog relatief korte bestaan is de wedstrijd inmiddels bij veel amateurs een begrip geworden.

In 2019 wordt de ICW Middelstum verreden op zondag 17 maart. De startvolgorde is als volgt:
13:00: sportklasse/nieuwelingen/basisleden (over 8 ronden, 48 km)
ca 13:01: dames (over 7 ronden, 42 km)
ca 15:00: amateurs/junioren (over 10 ronden, 60 km)

Inschrijving

In 2019 wordt de uitslag weer opgenomen via MyLaps en wordt er dus met transponders gereden, huur/leen transponders zullen beschikbaar worden gesteld voor mensen zonder eigen MyLaps transponder. Inschrijfkosten zijn € 5,00 als je vooraf inschrijft.

Licentiehouders kunnen inschrijven op de KNWU website via de gebruikelijke methode. Niet-licentiehouders (KNWU en NTFU basisleden) kunnen hier inschrijven op de CSG website.

Daginschrijving is mogelijk, tot uiterlijk een half uur voor de start, maar kost € 7,50.

Rugnummeruitgifte is nabij start/finish bij Robbe interieurbouw, Pompsterweg 14 te Middelstum. Wanneer je ter plekke betaalt, neem dan bij voorkeur gepast geld mee.

Parcours

Het parcours bestaat uit een ronde van 6 kilometer net buiten Middelstum met start en finish aan de Pompsterweg. De ronde wordt rechtsom (met de wijzers van de klok mee) verreden. Het parcours is niet geheel verkeersvrij. Er staan verkeersregelaars op alle kruisingen die op veilige momenten eventueel verkeer in de richting van de wedstrijd op het parcours laten.


parcours ICW Middelstum weergeven op een grotere kaart

Onze sponsoren