ICW Middelstum 2020

ICW MIDDELSTUM

Sinds 2008 organiseert Cycle Sport Groningen, samen met een aantal enthousiaste dorpsbewoners, de Omloop van Middelstum. De omloop wordt als Inter Club Wedstrijd verreden en heeft daardoor een laagdrempelig karakter. De wedstrijd is inmiddels bij veel amateurs een begrip geworden; een vaste waarde op de voorjaarskalender.

In 2020 wordt de ICW Middelstum verreden op zondag 15 maart. De startvolgorde is als volgt:

13:00: sportklasse/nieuwelingen/basisleden (over 8 ronden, 48 km)
ca 13:01: dames (over 6 ronden, 36 km)
ca 15:00: amateurs/junioren (over 10 ronden, 60 km)

MyLAPS CHIP

De uitslag wordt geregistreerd via MyLaps. Er wordt dus met transponders gereden. Leentransponders zullen beschikbaar worden gesteld voor mensen zonder eigen MyLaps chip, hiervoor dient € 20,00 borg te worden betaald.

PARKEREN

Parkeren kan op het terrein van Aviateur Banketbakkerijen. Wij vragen u aan te rijden via de Boerdamsterweg, ca. 30 meter na het bruggetje rechtsaf te slaan en om het pand van Aviateur heen te rijden, zoals hieronder in rood ingetekend. Dit wordt ook ter plekke aangegeven. Op deze manier hoeft u niet met de auto over het parcours.

VOORINSCHRIJVING

De kosten bedragen € 5,00 bij voorinschrijving (betaling via de website). Heb je vooraf ingeschreven, dan kun je je op 15 maart in een aparte rij melden, en krijg je na overhandiging van je licentie, direct je startnummer mee.

Geef eventueel bij je aanmelding aan dat je van een leentransponder gebruik wilt maken, die ligt de 15e maart dan ook voor je klaar. Neem dan wel de € 20,00 euro borg contant mee.

De voorinschrijving vind je hier op de CSG website.

Restitutie van het inschrijfgeld is niet mogelijk.

DAGINSCHRIJVING

Daginschrijving is mogelijk, maar zorg er dan voor dat je tijdig aanwezig bent. Voorgaande jaren ontstonden er regelmatig rijen voor de daginschrijving, omdat alle gegevens dan nog moeten worden ingevoerd. Makkelijker en sneller is het dus om vooraf in te schrijven.

Wil je toch pas op de 15e maart inschrijven, dan kost dat € 10,00. Je dient uiterlijk een half uur voor de start ingeschreven te zijn, het is je eigen verantwoordelijkheid om vroeg genoeg aanwezig te zijn. 

Indien voorradig (maar geen garantie) kun je ook bij daginschrijving nog gebruik maken van een leentransponder. Denk dan ook aan de € 20,00 borg.PERMANENCE

Daginschrijving en rugnummeruitgifte zijn in de loods van Robbe Interieurbouw, Pompsterweg 14 te Middelstum. Hier zijn ook toiletten aanwezig.

PARCOURS

Het parcours bestaat uit een ronde van 6 kilometer net buiten Middelstum met start en finish aan de Pompsterweg. De ronde wordt rechtsom (met de wijzers van de klok mee) verreden. Het parcours is niet geheel verkeersvrij. Er staan verkeersregelaars op alle kruisingen die op veilige momenten eventueel verkeer in de richting van de wedstrijd op het parcours laten.


parcours ICW Middelstum weergeven op een grotere kaart

route.jpg
route naar parkeergelegenheid

Onze sponsoren