CSG-Dames

Een korte terugblik

In de zomer van 2014 ontstond Klik; een groepje sportieve vrouwen die samen wilden fietsen en gericht wilden trainen maar niet direct met de snellere mannen mee wilden. Het initiatief sloeg aan en de activiteiten werden meer gestructureerd aangeboden. Vanaf 2015 is deze ploeg deel van Cycle Sport Groningen, waarmee CSG-dames is ontstaan.

Wat CSG dames je kan bieden

  • Wielrennen in groepsverband
  • Exclusieve trainingen voor vrouwen, door vrouwen
  • Gevarieerde en specifieke trainingen; techniek en inhoud
  • Training voor elk niveau
  • Mogelijkheden te over om ook in andere CSG-groepen mee te trainen
  • Vaste trainingsavond op donderdag (tijdens zomertijd)
  • Naast vaste trainingen ook georganiseerde activiteiten, met en zonder fiets


Ook aan de andere activiteiten van de vereniging zoals trainingsweekenden, clubkampioenschappen, tijdritten, clinics etc. kun je uiteraard deelnemen.

CSG-dames-teambanner-584x196.jpg

"​Bij CSG-dames fiets en train ik met gelijkgestemden van verschillende niveaus. Het is erg leuk en leerzaam om samen te fietsen. Door de techniektrainingen merk ik dat ik veel makkelijker een berg afdaal. Ook al hebben we nooit in de bergen getraind. Naast het fietsen is het heel gezellig om samen te borrelen of een ritje te maken.” – Eveline

Meerijden?

Om te kijken of Cycle Sport Groningen iets voor je is, kun je een paar keer zonder verdere verplichtingen meetrainen. Of je nu beginnend fietser bent of doorgewinterde wedstrijdrijdster, iedereen is welkom. Bevallen de trainingen je? Word dan lid van Cycle Sport Groningen en neem deel aan al onze activiteiten!

Heb je nog vragen? Stel ze gerust. Direct aanmelden kan natuurlijk ook via het aanmeldformulier.

CSG-dames Facebook

Een uniek team als CSG-dames heeft uiteraard een eigen Facebook-pagina! Kijk daarvoor op https://www.facebook.com/csgdames. Via deze site word je in woord en beeld op de hoogte gehouden van de laatste nieuwtjes van het team.

Onze sponsoren