CSG-Dames

Een korte terugblik

In de zomer van 2014 is een aantal sportieve vrouwen een groep gestart die samen wilden fietsen en gericht wilden trainen. Het initiatief sloeg aan en de activiteiten werden meer en meer gestructureerd aangeboden. Vanaf 2015 is deze ploeg onderdeel geworden van Cycle Sport Groningen.

Wat CSG dames je kan bieden

  • Wielrennen in groepsverband
  • Zowel gemengde trainingen als een wekelijkse training speciaal voor vrouwen
  • Gevarieerde en specifieke trainingen; techniek en inhoud
  • Training voor elk niveau met als doel jezelf te verbeteren
  • Mogelijkheden te over om ook in andere CSG-groepen mee te trainen
  • Vaste trainingsavond op donderdag (gedurende zomertijd)
  • Naast vaste trainingen ook georganiseerde activiteiten, met en zonder fiets


Elk lid kan aan alle activiteiten van de vereniging deelnemen zoals trainingsweekenden, borrelavonden, clubkampioenschappen, clubtijdritten, clinics etc. 

CSG-dames-teambanner-584x196.jpg

"​Bij CSG-dames fiets en train ik met gelijkgestemden van verschillende niveaus. Het is erg leuk en leerzaam om samen te fietsen. Door de techniektrainingen merk ik dat ik veel makkelijker een berg afdaal. Ook al hebben we nooit in de bergen getraind. Naast het fietsen is het heel gezellig om samen te borrelen of een ritje te maken.” – Eveline

Meerijden?

Om te kijken of Cycle Sport Groningen iets voor je is, kun je een paar keer zonder verdere verplichtingen meetrainen. Of je nu beginnend fietser bent of doorgewinterde wedstrijdrijdster, iedereen is welkom. Bevallen de trainingen je? Word dan lid van Cycle Sport Groningen en neem deel aan al onze activiteiten!

Heb je nog vragen? Stel ze gerust. Direct aanmelden kan natuurlijk ook via het aanmeldformulier.

Onze sponsoren