ICW Middelstum

Sinds 2008 organiseert Cycle Sport Groningen, samen met een aantal enthousiaste dorpsbewoners, de Omloop van Middelstum. De omloop wordt als Inter Club Wedstrijd verreden en heeft daardoor een laagdrempelig karakter. Ondanks haar nog relatief korte bestaan is de wedstrijd inmiddels bij veel amateurs een begrip geworden.

In 2018 wordt de ICW Middelstum verreden op zondag 25 maart. Dit jaar wordt de wedstrijd verreden onder de naam “Global Textware ICW Middelstum”, als laatste dankbetuiging aan scheidend sponsor Global Textware, die jarenlang CSG heeft gesteund! De startvolgorde:
13:00: dames (over 7 ronden, 42 km)
ca 13:30: sportklasse (over 8 ronden, 48 km)
ca 15:00: amateurs (over 10 ronden, 60 km)

Inschrijven

In 2018 wordt de uitslag weer opgenomen via MyLaps en wordt er dus met transponders gereden, huur/leen transponders zullen beschikbaar worden gesteld voor mensen zonder eigen MyLaps transponder. Online inschrijving volgt binnenkort op de website.

Rugnummeruitgifte is nabij start/finish bij Robbe interieurbouw, Pompsterweg 14 te Middelstum.

De voorinschrijving is gesloten. Daginschrijving is wel mogelijk en kost € 7,50, contant te voldoen bij de rugnummeruitgifte, bij voorkeur gepast geld mee nemen 🙂 Er is geen prijzengeld, er wordt gestreden om de eer en bloemen voor de eerste 3 per wedstrijd.

Het volledige reglement van de ICW zomercompetitie vind je trouwens hier.

Parcours

Het parcours bestaat uit een ronde van 6 kilometer net buiten Middelstum met start en finish aan de Pompsterweg. De ronde wordt rechtsom (met de wijzers van de klok mee) verreden. Het parcours is niet geheel verkeersvrij. Er staan verkeersregelaars op alle kruisingen die op veilige momenten eventueel verkeer in de richting van de wedstrijd op het parcours laten.


parcours ICW Middelstum weergeven op een grotere kaart