ICW Middelstum

Sinds 2008 organiseert Cycle Sport Groningen, samen met een aantal enthousiaste dorpsbewoners, de Omloop van Middelstum. De omloop wordt als Inter Club Wedstrijd verreden en heeft daardoor een laagdrempelig karakter. Ondanks haar nog relatief korte bestaan is de wedstrijd inmiddels bij veel amateurs een begrip geworden.

In 2017 wordt de ICW Middelstum verreden op zondag 26 maart. We volgen dit jaar de standaard indeling die bij de ICW zomercompetitie gebruikt wordt. Dat betekent dat er 2 wedstrijden zijn, een A- en een B-klasse wedstrijd. In de A-klasse starten de Junioren, Amateurs, Masters 40+ en Elite dames. De B-klasse wedstrijd is voor Nieuweling meisjes, Junior dames, Amateur dames, Nieuweling heren, Sportklasse, Masters 50+ en 60+ en basisleden.

Inschrijven

Evenals vorig jaar wordt de uitslag opgenomen via MyLaps en wordt er dus met transponders gereden. Inschrijven kan zowel voor licentiehouder als niet-licentiehouders op de wedstrijddag tot 30 minuten voor de start (dus B-klasse tot 12.30 uur en A-klasse tot 14.00 uur).

Rugnummeruitgifte is nabij start/finish bij Robbe interieurbouw, Pompsterweg 14 te Middelstum.

Inschrijfkosten zijn € 5,- voor licentiehouders en KNWU-basisleden en kunnen bij de rugnummeruitgifte worden voldaan. Er is geen prijzengeld, er wordt gestreden om de eer en bloemen voor de eerste 3 per wedstrijd. Het volledige reglement van de zomercompetitie vind je hier.

 

Parcours

Het parcours bestaat uit een ronde van 6 kilometer net buiten Middelstum met start en finish aan de Pompsterweg. De ronde wordt rechtsom (met de wijzers van de klok mee) verreden.


parcours ICW Middelstum weergeven op een grotere kaart