Lid worden

Heb je interesse om lid te worden? Dan vind je hier wat praktische informatie.

Je bent altijd welkom om een paar keer mee te trainen. Je kunt dan het beste van te voren een mailtje sturen naar voorzitter@cyclesportgroningen.nl en secretaris@cyclesportgroningen.nl zodat we weten dat er een nieuw gezicht aanwezig is.

Als je besluit lid te worden dan kun je je aanmelden via het aanmeldformulier. Je krijgt na je aanmelding een informatieblad voor nieuwe leden toegestuurd en een inlogcode voor het ledendeel van de site. De secretaris stuurt je daarna nog een mail met een login en wachtwoord voor het forum.

KNWU baislidmaatschap
Als je je aanmeldt als lid bij Cycle Sport zorgt het bestuur voor dit basislidmaatschap bij de KNWU, de nationale wielerbond. Alle leden van Cycle Sport zijn dus basislid. Hier zijn geen extra kosten aan verbonden. Bij een basislidmaatschap van de KNWU is ook een aantal verzekeringen inbegrepen. Daar kun je hier meer over lezen.

Contributie
Het lidmaatschap van Cycle Sport Groningen loopt per kalenderjaar. De contributie bedraagt € 100 per jaar. Je kunt kiezen voor incasso en voor betaling via iDeal.

 

Ga direct naar het aanmeldformulier voor lidmaatschap