Clinic Baanwielrennen Omnisport

Over dit evenement

Categorie
Verenigingsactiviteit
Datum en tijd
10 dec. 2022 09:15 - 12:00
Locatie
Omnisport Apeldoorn

Op 10 november 2019 reisden we met ongeveer 20 CSG'ers af naar Apeldoorn voor een baanclinic bij Omnisport. En wat niemand had gedacht bij het betreden van de toch wel erg indrukwekkende baan, was dat echt iedereen al na vijf rondjes helemaal bovenin reed. Dat smaakte absoluut naar meer. Vandaar dat we deze activiteit graag opnieuw aan jullie aanbieden.

Tijdens deze clinic leer je aan de hand van een aantal oefeningen eerst remmen en sturen. Pas als iedereen vertrouwd is met de baanfiets, wordt het tempo rustig opgevoerd en worden de oefeningen uitgebreid. Omdat je op een doortrapfiets rijdt, is wel een goede basisconditie vereist.

Belangrijk:

  • Deelname staat open voor maximaal 30 leden van CSG. Daarom vragen we een eigen bijdrage van 30 euro p.p. 
  • Vervoer: graag onderling regelen.
  • Zelf meenemen: fietskleding, helm, pedalen & schoenen, een goed humeur, een gezonde portie lef, handdoek&shampoo en eten/drinken.
  • De baanclinic begint om 10.00 uur en duurt twee uur. Om onze tijd op de baan maximaal te kunnen benutten, dienen we uiterlijk om 9.15 uur in de kantine van Omnisport aanwezig te zijn. Dit heeft o.a. te maken met het afstellen van de fietsen en het monteren van de pedalen. 

Locatie:

Omnisport

De Voorwaarts 55

7321MA Apeldoorn

Deelnemers

Je moet ingelogd zijn om alle deelnemers te zien

Onze sponsoren