Training

Algemene aandachtspunten

- Houd het veilig, waarschuw elkaar bij verkeer en gevaarlijke situaties; zorg er samen voor dat de hele groep weer veilig thuis komt!
​- Bij trainingen van CSG is het dragen van een helm altijd verplicht!
- De inhoud van de trainingen wordt vooraf via de CYQL app gecommuniceerd.Meetrainen

Ben je nog geen lid en wil je een keer meetrainen met een reguliere training? Dat is natuurlijk geen enkel probleem, maar onze trainers horen het wel graag even van tevoren, dus stuur een mailtje naar meetrainen@cyclesportgroningen.nl. Zie verder ook de informatie op de pagina Word lid

Als je komt meetrainen is het wel belangrijk dat je niet helemaal voor het eerst op een racefiets zit, twee uur training zou je in elk geval vol moeten kunnen houden. Twijfel je nog? Dan kun je natuurlijk ook gewoon even mailen om te overleggen!

Clubtrainingen zomer

Dinsdag 18:30 uur - wegtraining

Woensdag 18:30 uur -tijdrittraining

Donderdag 19:00 uur - techniektraining

Zondag 9:00 uur – wegtraining

Vertrek: Parkeerplaats tegenover de drafbaan in het Stadspark (Concourslaan, Groningen)
Google Maps


Winter trainingen

Van oktober t/m december rijden we rustige duurritten op de weg, afgewisseld met offroad en Zwift activiteiten. Zo nemen we deel aan MTB toertochten in de regio, ICW cross/MTB wedstrijden en rijden we o.a. zelf uitgetekende gravelritten. .  Een en ander is toegankelijk voor CSG-leden en introducés. Lokaties en tijd worden gecommuniceerd via de mail, WhatsApp en/of CYQL.


In de winter doen er ook een aantal fanatiekelingen mee aan de WTRL Zwift comptetitie. Tevens wordt er iedere dinsdagavond een Zwift training afgewerkt.

Onze sponsoren