Training

Algemene aandachtspunten

- Houd het veilig, waarschuw elkaar bij verkeer en gevaarlijke situaties; zorg er samen voor dat de hele groep weer veilig thuis komt!
​- Bij trainingen van CSG is het dragen van een helm altijd verplicht!

Trainingstijden

Cycle Sport Groningen traint op vijf dagen in de week.
- Zondagochtend, vertrek 9:00 (zomertijd) / 10:00 (wintertijd – vanaf begin januari)
- Dinsdagavond, vertrek 19:00, vanaf 31 augustus om 18.30 (zomertijd)
- Woensdagavond, specifieke tijdrittraining vertrek 19:00 (zomertijd)
- Donderdagavond, specifieke damestraining vertrek om 19:00 (zomertijd)
- Zaterdagochtend, duurtraining vertrek 9:30 uur

Voor de trainingen verzamelen we op de parkeerplaats tegenover de draf- en renbaan in het Stadspark (Concourslaan, Groningen). Google Maps

Wintermogelijkheden

Van oktober t/m december wordt er een offroad training gegeven voor MTB en crosser. Deze trainingen zijn op zondagochtend. De training op locatie start om 10.00 uur. De vertrektijd uit Stadspark en de trainingslocatie verschillen. Hierover wordt gecommuniceerd via de mail en WhatsApp.

Meetrainen

Ben je nog geen lid en wil je een keer meetrainen met een reguliere training? Dat is natuurlijk geen enkel probleem, maar onze trainers horen het wel graag even van tevoren, dus stuur een mailtje naar meetrainen@cyclesportgroningen.nl. Zie verder ook de informatie op de pagina Word lid

Als je komt meetrainen is het wel belangrijk dat je niet helemaal voor het eerst op een racefiets zit, twee uur training zou je in elk geval vol moeten kunnen houden. Twijfel je nog? Dan kun je natuurlijk ook gewoon even mailen om te overleggen!

Komende trainingen

Geen aanstaande evenementen

Onze sponsoren