Cyclosportieven

De cyclo-commissie organiseert jaarlijks deelname aan twee of drie bekende en minder bekende Cyclosportieve tochten. Dat zijn tochten met een prestatiegericht karakter, veelal over geaccidenteerd terrein, waarbij de tijd opgenomen wordt en aan de streep een uitslag opgemaakt wordt. Deelname staat open voor alle leden. Als je nog nooit een cyclo hebt gereden, is dit de gelegenheid om een keer uit te proberen of het wat voor jou is. Ook als je minder hard kan rijden, is er meestal ook een kortere afstand, waar aanzienlijk relaxter wordt gefietst. Kortom, voor ieder wat wils.

In 2019 zijn we naar de GF Mont Ventoux Beaume de Venise geweest,  in de jaren erna afwisselend naar de Trois Ballons en de Vélomediane Claudy Criquiélion, afgekort de Criq. Het was een beetje schipperen met de mogelijkheden en beperkingen door Corona, maar desalniettemin hebben we jaarlijks enkele mooie Cyclo's gereden. 

In 2023 rijden we in ieder geval weer de Trois Ballons (F) en Criquiélion (B). 

JE KAN JE VANAF INMIDDELS OPGEVEN VOOR DE Trois Ballons 2023. Deelname staat alleen open voor leden. Je moet ingelogd zijn met je ledenaccount.

Voor meer informatie of vragen kan je contact opnemen met de cyclocommissie, bestaande uit Marco Roetert Steenbruggen, Jerry Meurs, Bart Visser en/of Stefan Lechner stefanlechner62@gmail.com


[De collage hierboven is gemaakt met foto's in Oostenrijk van de Sankt Pöltner 2018]

Onze sponsoren