Cyclosportieven

De cyclo-commissie organiseert jaarlijks deelname aan twee of drie bekende en minder bekende Cyclosportieve tochten. Dat zijn tochten met een prestatiegericht karakter, veelal over geaccidenteerd terrein, waarbij de tijd opgenomen wordt en aan de streep een uitslag opgemaakt wordt. Deelname staat open voor alle leden. Als je nog nooit een cyclo hebt gereden, is dit de gelegenheid om een keer uit te proberen of het wat voor jou is. Ook als je minder hard kan rijden, is er meestal ook een kortere afstand, waar aanzienlijk relaxter wordt gefietst. Kortom, voor ieder wat wils.

In 2019 zijn we naar de GF Mont Ventoux Beaume de Venise gegaan, naar de Trois Ballons en naar de Vélomediane Claudy Criquiélion, afgekort de Criq. De Criq staat ook dit jaar weer op het programma, op zaterdag 29 augustus 2020. 

De CSG cyclokalender 2020 vind je hier: http://bit.ly/36iaiDd

Naast de Criq, vind je daar de Schleck in Luxemburg op 16 mei, de GF Ventoux op 30 mei en de trainingsweek in Le Verney van 21-28 juni met aansluitend voor de liefhebbers de Vaujany. Alle informatie kan je vinden op de website van de club bij activiteiten op de activiteitenkalender.

JE KAN JE VANAF NU OPGEVEN VOOR DE CYCLO'S 2020 EN DE TRAININGSWEEK 2020. Deelname staat alleen open voor leden. Je moet ingelogd zijn met je ledenaccount.

Voor meer informatie of vragen kan je mailen met de cyclocommissie, naar Stefan Lechner stefanlechner62@gmail.com


[De collage hierboven is gemaakt met foto's in Oostenrijk van de Sankt Pöltner 2018]

Onze sponsoren