Clubkleding

De club biedt clubkleding aan voor al haar leden. We zien natuurlijk graag dat alle leden zoveel mogelijk in de clubkleuren rijden. In het informatieblad dat je ontvangt bij lidmaatschap staat uitgelegd hoe je kleding kan bestellen.

Vanaf 2018 is er een nieuw tenue, rechts zie je het nieuwe shirt. Zoals wellicht opvalt, we hebben gekozen voor kleding zonder sponsoruitingen. De gedachte is dat hierdoor het ontwerp van de kleding 'langer mee gaat'.

Het tenue bestaat natuurlijk uit meer dan een shirt alleen. Vrijwel alle denkbare kledingstukken zijn leverbaar in CSG design! Korte en lange broeken, shirts met korte en lange mouw, jacks, snelpakken, armstukken en beenstukken. Zelfs een écht CSG klakske! 

Al dit moois vind je in de webshop van onze sponsor en kledingleverancier RBL! Wear. Je kunt in de webshop doorlopend bestellingen plaatsen. De openstaande bestellingen worden door RBL! 1x per maand (begin van de kalendermaand) verzameld en in productie genomen. De bestellingen worden vanaf dat moment na circa 6-8 weken geleverd.

Wedstrijden verplicht in clubkleding
Bij het rijden van officiële KNWU-wedstrijden is het rijden in clubkleding verplicht. Dit geldt niet voor de wedstrijden die georganiseerd worden en niet onder de vlag van de KNWU vallen.Meer informatie omtrent het rijden van wedstrijden en het aanbod van de diverse wedstrijden vind je hier.

CSG_Shirt_RBL_1_-_kopie_preview.jpeg
Het nieuwe CSG shirt
CSG_Shirt_Dames.jpeg
Het CSG Dames shirt

Onze sponsoren