Clubkleding

De club biedt clubkleding aan voor al haar leden. We zien natuurlijk graag dat alle leden zoveel mogelijk in de clubkleuren rijden. In het informatieblad dat je ontvangt bij lidmaatschap staat uitgelegd hoe je kleding kan bestellen.

Vanaf 2018 is er een nieuw tenue, rechts zie je het shirt. Zoals wellicht opvalt, we hebben gekozen voor kleding zonder sponsoruitingen. De gedachte is dat hierdoor het ontwerp van de kleding min of meer tijdloos is en 'langer mee gaat'.

Het tenue bestaat natuurlijk uit meer dan een shirt alleen. Vrijwel alle denkbare kledingstukken zijn leverbaar in CSG design! Korte en lange broeken, shirts met korte en lange mouw, jacks, snelpakken, armstukken en beenstukken. Zelfs een écht CSG klakske! 

Al dit moois vind je in de webshop van onze kledingleverancier Kalas. Per jaar plannen we 3-4 bestelmomenten voor de clubkleding. In een vooraf aangeduid tijdsvak wordt dan de webshop van Kalas geopend. Na de deadline worden de bestellingen gebundeld en in productie genomen. De levertijd bedraagt circa 6-8 weken.

Wedstrijden verplicht in clubkleding
Bij het rijden van officiële KNWU-wedstrijden is het rijden in clubkleding verplicht. Dit geldt niet voor de wedstrijden die door "overige organisaties" georganiseerd worden en niet onder de vlag van de KNWU vallen. Meer informatie omtrent het rijden van wedstrijden en het aanbod van de diverse wedstrijden vind je hier.

CSG_Shirt_RBL_1_-_kopie_preview.jpeg
Het nieuwe CSG shirt

Onze sponsoren