Clubkampioenschappen én Lustrumdag 2019

Deelname

Aanmelden voor dit evenement is niet meer mogelijk

Over dit evenement

Categorie
Verenigingsactiviteit
Organisator
Bestuur 2018
Datum
30 jun. 2019

Zondag 30 juni worden de jaarlijkse clubkampioenschappen verreden. Let op, de datum is gewijzigd t.o.v. eerder vermelde datum op de (voorlopige) jaarkalender! Reden om de clubkampioenschappen een week te verplaatsen is de alom bekende Marmotte Cyclo in het weekend van 7/7.

 

De inschrijving is reeds geopend. Inschrijven kan tot maandag 24 juni. De clubkampioenschappen worden verreden op Sportpark Corpus den Hoorn. 

Het globale programma ziet er als volgt uit:

Net als vorig jaar starten we met een proloog waarbij elke deelnemer 2 ronden rijdt.  Aansluitend is er een puntenkoers in 3 categorieën, te weten dames, heren met licentie en heren zonder licentie. De 3 categorieën zullen los van elkaar hun koers rijden. Ook is het puntensysteem iets veranderd ten opzichte van vorig jaar en is de koers iets in gekort om de 3 categorieën afzonderlijk te laten starten. De clubkampioen is degene die met de proloog en de puntenkoers de meeste punten heeft verzameld. Er wordt gezorgd voor een fris drankje en een reepje voor iedere deelnemer.

12:00 uur: Proloog. De startlijst volgt wanneer inschrijving sluit. 

2 rondes Corpus Den Hoorn. Tijdritfiets of ligstuur NIET toegestaan. Snelpak of tijdrithelm wel toegestaan

Punten proloog: per categorie punten voor de 5 tijdsnelsten: 10 voor de winnaar, aflopend naar 7, 5, 3 en 1 punt

13:00 uur: Koers Vrouwen - 15 rondes

13:45 uur / aansluitend: Koers niet-licentiehouders - 15 rondes

14:30 uur/ aansluitend: Koers licentiehouders - 15 rondes

Punten koers (alle categorieën): ELKE RONDE (14x) 3, 2 en 1 punt voor de eerste 3 die de finishlijn passeren. 

Laatste ronde (voor deze ronde zal gebeld worden): Punten voor de 5 snelsten: 10,1 punt voor de winnaar; 7, 5, 3, 1 punt voor de volgende 4 snelsten. We verwachten niet dat het peloton door een kopgroep op een ronde gezet zal worden, als dat wel gebeurt, levert dit 30 punten voor de kopgroep.

15:00 uur afsluiting met bekendmaking winnaars en ranglijst. Prijsuitreiking volgt tijdens het lustrum avondprogramma

N.B.  Geen MyLaps chip benodigd voor de wedstrijd.

Verzoek indien je niet-licentiehouder bent maar bij de licentiehouders mee wil rijden dit aan Arjen Dijkstra door te geven.

 

Vervolgens is er een kort moment voor opfrissen en omkleden, waarna het peloton zich verplaatst naar de borrel- en dinerlokatie. De borrel en het diner worden genuttigd bij "Tuin in de Stad",  Tarralaan 6 (Westpark), 9745 ER Groningen. Zie ook http://www.detuinindestad.nl.

 

Deelname aan clubkampioenschappen en de borrel is gratis. Voor het diner vragen we een kleine bijdrage van € 10,-

N.B. De clubkampioenschappen van 2019 worden tevens gekoppeld aan de jaarlijkse lustrumdag, ter ere van ons 15-jarig bestaan. Voor deze lustrumdag zullen ook oud-leden en donateurs uitgenodigd worden. 

N.B. Er zijn verschillende opties te vinden onder de knop "aanmelden". Deelname zonder eten, deelname met eten, alleen eten of aanmelden als vrijwilliger.

Deelnemers

Je moet ingelogd zijn om alle deelnemers te zien

Onze sponsoren