MTB clinic - Afdalen - geannuleerd

Deelname

Aanmelden voor dit evenement is niet meer mogelijk

Over dit evenement

Categorie
Verenigingsactiviteit
Organisator
Bestuur 2020
Datum en tijd
22 nov. 2020 09:00 - 13:00
Locatie
Appelscha

Deze herfst organiseert CSG o.l.v. ervaren (wedstrijd)mountainbiker Jelmer Pietersma een serie van MTB clinics. Er worden 3 clinics verreden, eentje voor beginners en twee voor ervaren / gevorderde mountainbikers. De twee clinics voor ervaren / gevorderde mountainbikers worden verreden op zondag 18 oktober en zondag 22 november. Er zijn in geval van afgelasting (noodweer of andere calimiteiten) en/of overgrote belangstelling uitwijkmogelijkheden naar 13 december en 20 december.

N.B. Op zaterdag 24 oktober wordt de clinic voor beginnende dames (instapniveau) verreden met aansluitend een extra sessie voor gevorderde heren (wegens grote belangstelling). Opgeven kan via een separate pagina op de CSG website.

Onder ervaren mountainbikers verstaan we leden die al een paar jaar een MTB hebben, regelmatig een toertocht rijden, wellicht zelfs meegedaan hebben aan een ICW, de Veldslag om Norg of Drenthe200 en al eens in het buitenland gefietst hebben, of dat op de bucket list hebben staan. De clinic wordt verreden in 2 groepen, dames én heren.

Per groep is er plek voor 12 deelnemers. Graag van tevoren aanmelden. Deelname is gratis.

 

Programma 22 november - Afdalen gevorderden (Appelscha)

9:00 - 11:00 uur dames

11:00 - 13:00 uur heren

Verzamelen: Parkeerplaats Boerestreek, nabij Rotonde (Boerestreek 4, Appelscha)

N.B. Deze datum is zo gekozen dat de clinic niet bijt met het winterprogramma van ICW Noord (cyclocross en MTB). Deze kalender is echter voorlopig. Als er koersjes afgelast of verplaatst worden, kunnen we er in overleg voor kiezen om ook deze clinic te verplaatsen.

Deelnemers

Je moet ingelogd zijn om alle deelnemers te zien

Onze sponsoren