Verenigingsweekend Rochefort

Over dit evenement

Categorie
Verenigingsactiviteit
Organisator
Bestuur 2023
Datum en tijd
31 mrt. 2023 15:00 - 3 apr. 2023 12:00
Locatie
Rochefort

Het voorjaars trainingsweekend/verenigingsweekend komt er weer aan. De accommodatie in Rochefort is vorig jaar dermate goed bevallen, dat we deze ook voor dit voorjaar hebben gereserveerd. De hoeve is voorzien van enige luxe (zwembad, sauna etc.) om het ook naast de fiets zo comfortabel mogelijk te maken. We kunnen hier met maximaal 45 personen verblijven en de hoeve heeft 17 kamers (vol=vol). We hebben de accommodatie tot en met maandagochtend tot onze beschikking. Kies bij je aanmelding of je t/m zondag of t/m maandag wilt blijven. Reken erop dat de eigen bijdrage voor het weekend rond de 100 euro zal liggen; wanneer je t/m maandag blijft zal dit iets hoger zijn.  

We willen je vragen om bij aanmelding even goed je agenda te checken, we verwachten je committment op het moment dat je je aanmeldt. Ongeveer een maand van tevoren zullen we een aanbetaling in rekening brengen, na afloop van het weekend volgt de definitieve afrekening.

Meer informatie volgt - zoals gebruikelijk - tzt, maar weet in elk geval dat je zelf geacht wordt vervoer te regelen / af te stemmen.

Deelnemers

Je moet ingelogd zijn om alle deelnemers te zien

Onze sponsoren