Nieuws

CSG dames pakken de winst in TTT Wieringerwaard

Woensdagavond, 1 mei jl., werd onder frisse omstandigheden in de Wieringerwaard een ploegentijdrit van 24 km verreden. Ondanks het feit dat deze TTT aan de andere kant van de Afsluitdijk verreden werd, kortom echt een takke eind rijden, stond er zowel bij de dames als bij de heren een gemotiveerde ploeg aan de start.

Het parcours bestond uit een overzichtelijk rondje van 12 km, dat twee keer afgelegd moest worden. De organisatie stond als een huis, het rondje was nagenoeg verkeersvrij en iedere ploeg had zelfs een voorrijmotor, kortom de hele rambam. Da’s goed voor de moraal natuurlijk! Complimenten.

De dames haalden alle voor hen gestarte ploegen in en noteerden de voorlopig snelste tijd. ‘Het draaide wel lekker en iedereen kon haar beurtjes tot het einde doen’, aldus de dames. Zodoende kwamen ze met de voltallige equipe met z’n vieren over de streep. Susanne, Anouk, Lyke en Bettina raffelden de TTT af met een gemiddelde snelheid van 43,3 km/h. 
Er moest nog een aantal ploegen finishen, maar geen van de concurrerende teams kwam aan de tijd van de CSG dames. De nummer twee finishte zelfs op 2 minuten...

Bij de heren stonden Manfred, Bas, Gerlof en Joost aan de start. Een gelegenheidsformatie, maar wel met ervaren krachten. Ook zij trapten stevig door en legden de 2 rondes af met een gemiddelde snelheid van 46 km/h. Dit bleek uiteindelijk goed voor een keurige achtste plaats in een startveld van 32 ploegen.

Al met al puike prestaties ver van huis. Dit smaakt naar meer.

Reacties

Log in om de reacties te lezen en te plaatsen

Onze sponsoren