Nieuws

CSG en Velodroom verlengen sponsorcontract

Sinds 2018 is Velodroom, voorheen Bike Life Roden, sponsor van Cycle Sport Groningen. Onlangs bespraken bestuursleden Bram Kempkens en Marco Bergman de samenwerking met Velodroom-eigenaar Alex Kapma. Beide partijen spraken hun tevredenheid uit en keken samen vooruit naar de toekomst.

Waar voorheen een ferme handdruk zou volstaan, werd nu vanwege de Corona-maatregelen op gepaste afstand geproost op een nieuw contract. Er werd afgesproken het huidige sponsorcontract met 3 jaar te verlengen.

Een en ander werd vervolgens aangekondigd op de CSG meets Velodroom clubavond op 21 augustus jl. Tijdens deze avond werd onder een heerlijke zomeravondzon, onder het genot van een hapje en een drankje getoast op de toekomst. De aanwezigen werden rondgeleid in de nieuwe zaak, met hypermoderne werkplaats en lokale paincave waar keurig 10 smarttrainers opgesteld staan.

Secretaris Marco Bergman: Het is voor een fietsclub als CSG, zowel voor fanatieke recreanten als voor wedstrijdrenners, erg belangrijk om met al je specifieke vragen en verzoeknummers bij een gespecialiseerde fietsenzaak terecht te kunnen. Het feit dat bij Velodroom ook nog eens een aantal CSG’ers werkt, draagt bij aan de wederzijdse betrokkenheid.

Bram Kempkens: We worden altijd vlot en prettig geholpen bij Velodroom. Bovendien levert Velodroom ook alweer 3 jaar onze fraaie clubkleding van RBL Sportswear. Een substantiële financiële bijdrage zorgt er tenslotte voor dat wij als club onze activiteiten gratis of gereduceerd tarief kunnen aanbieden aan onze leden.

Het bestuur van Cycle Sport Groningen feliciteert Alex Kapma en het team van Velodroom met de fantastische nieuwe zaak aan de Kanaalstraat in Roden en kijkt er naar uit om de komende jaren de samenwerking te versterken.

Alex Kapma tijdens de clubavond op 21/8: De tevredenheid is wederzijds. Ik heb jullie graag aan boord en ben er zeker van dat we samen nog mooie momenten mee gaan maken de komende jaren.

Velodroom kreeg van CSG twee fraaie actiefoto’s van onze leden aangeboden en Alex werd benoemd tot sponsorlid van CSG. Hiermee is Alex ook meteen welkom op training en borrels. We zijn benieuwd welke van deze twee activiteiten zijn voorkeur heeft.

Tijdens deze gezellige avond werden tevens de prijzen van het CSG fietspuzzelklassement, Corona-proof verreden in april en mei, uitgereikt. Winnaars Sytze Brouwers en Jertske Lukassen wonnen een signeerd tijdritpak van wereldkampioene Annemiek van Vleuten.

De foto's van de "CSG meets Velodroom-avond" kun je hier terug vinden: https://www.cyclesportgroningen.nl/mijn-csg/fotos/csg-meets-velodroom/csg-meets-velodroom

 

Reacties

Log in om de reacties te lezen en te plaatsen

Onze sponsoren