Nieuws

CSG kerstchallenge - le grande finale

CSG kerstchallenge - le grande finale

De jaarwisseling nadert en ook de najaarsserie puzzels / challenges nadert zijn einde. Maar zoals jullie van CSG gewend zijn, nemen we afscheid met een knaller. De grote finale.

Opdracht: Kerstbingo

Wat moet je doen? Fiets en vul zoveel mogelijk vakjes van de bingokaart! Dit mag in meerdere ritjes of in één rit. Wat je maar wil, zolang het maar tijdens een fietsrit gebeurt. Illustreer je rit(ten) met foto’s en de bingokaart als bewijs! Hiernaast ook graag je selfies naar Berend Slagter sturen.

Wanneer moet je dit doen? Tussen nu en 23 december.

Wat mag je niet doen? Met meer dan 2! mensen samen fietsen, dichter dan 1.5m bij elkaar in de buurt komen, zingen en/of spugen/je neus legen op straat.

Hoe scoor ik punten? Er zijn veel punten te verdienen dus deze week! Natuurlijk krijg je sowieso 1 punt als je meedoet. Bij een volle bingokaart krijg je 5 bonuspunten. Hiernaast krijg je 1 extra bonuspunt als je in één rit ALLE vakjes weet te vullen. Per selfie (zie opdracht op de bingokaart) krijg je 1 bonuspunt. En de 5/4/3/2/1 winstpunten gaan dit keer naar de mooiste strava-art!

Hoe weet de jury dat ik meegedaan heb? Deel je al-dan-niet volle bingokaart UITERLIJK 23 december met Bas Nieuwenhuis, Jelle-Wytze de Groot of Kim Slütter (voorbeeld link: https://strava.app.link/G96CEYOqabb). Zorg ervoor dat je rit op openbaar staat zodat de jury je kerstrit(ten) kan bewonderen en beoordelen.

LET OP: als je meedoet en foto’s inlevert gaan wij er vanuit dat je akkoord gaat met gebruik van je foto’s op social media. Mocht je hier niet van gediend zijn, geef het dan expliciet aan!

Reacties

Log in om de reacties te lezen en te plaatsen

Onze sponsoren