Nieuws

CSG mist seizoensstart niet

CSG mist seizoenstart niet!

Vrijdag 4 januari werd het seizoen afgetrapt met de nieuwjaarsborrel van Cycle Sport Groningen. In het Concerthuis werd onder het genot van enkele drankjes geproost op het nieuwe jaar, kennis gemaakt met de nieuwe trainer, werden oude koeien uit de sloot gehaald en werden plannen gesmeed voor het naderende seizoen. De borrel werd uitstekend bezocht met ruim 40 aanwezige CSG-leden. Nota bene dit is twee keer zo veel als de recente ALV! 
Hoewel de meeste leden voor middernacht naar huis gingen, het seizoen nadert immers snel en 2 dagen later is alweer de eerste clubtraining, bleef een klein select gezelschap tot in de vroege uurtjes in de stad.

Vandaag, zondagochtend 6 januari, was de eerste clubtraining van het jaar. Alsof de opkomst van de borrel nog niet voldoende indrukwekkend was, was de opkomst vandaag helemaal imponerend. 
Het bestuur staat vooralsnog voor een raadsel. Het weer was vrij matig met slechts 4 graden en wat miezer... Desalniettemin was er een opkomst van 51 leden op de eerste clubtraining van het jaar, in januari!! Eenenvijftig!! Dat is bijna 1/3 van ons ledenbestand. Allemaal gemotiveerde dames en heren die met dit pisweer gaan fietsen. Hulde!
Moeten de kerstkilo’s er weer af? Goede voornemens? Dikke ambities? Wij denken dat het door de knappe koppen van de aanwezige trainers komt. Wat de reden ook is, hulde, gaaf, super motiverend ook! 
Houd dat enthousiasme vast en 2019 gaat een heel mooi fietsjaar worden!

Tot volgende week.

Reacties

Log in om de reacties te lezen en te plaatsen

Onze sponsoren