Nieuws

CSG organiseert (mede) Ready2Race koers en DK tijdrijden

Op woensdag 31 mei organiseert WV de Kannibaal het DK tijdrijden in de gemeente Oldambt. Het DK wordt dit jaar in district Noord verreden over 3 wedstrijden. Het eindklassement bepaalt de uiteindelijke winnaars. De eerste wedstrijd in Annen is inmiddels verreden. In Zwinderen wordt op 25 mei de tweede tijdrit verreden en op 31 mei as. is de apotheose van deze tijdritcyclus op het mooie rondje in Oostwold.
De organisatie is weliswaar in handen van De Kannibaal i.s.m. KNWU Noord, maar CSG heeft veel ervaring met het organiseren van tijdritten en levert de nodige expertise. Bovendien levert CSG op de dag zelf meerdere vrijwilligers en verkeersregelaars. Zo steken we samen de handen uit de mouwen voor een mooi wedstrijdprogramma in district Noord.

Op zondag 4 juni organiseert CSG i.s.m. Ready2Race de volgende koers op Sportpark Corpus den Hoorn. Diverse categorieën, van recreanten tot ervaren licentiehouders, strijden om mooie prijzen en de eeuwige roem. Voor de "instapklassen" categorie 3 en 4 is er voorafgaand aan de wedstrijden een koersclinic. Kortom, ben je geïnteresseerd in wedstrijden rijden, maar heb je nog niet zoveel ervaring in een peloton, of weet je niet zo goed of koersen bij je past, sluit dan eerst aan bij de clinic. Zodoende sta je beter voorbereid bij de aansluitende wedstrijd.

Meer info over het DK tijdrijden vind je op: de website van KNWU Noord

Informatie en inschrijven voor de Ready2Race wedstrijd (met/zonder clinic) vind je hier, op de website van Team Jumbo Visma Cycling Academy

Reacties

Log in om de reacties te lezen en te plaatsen

Onze sponsoren