Nieuws

CSG organiseert DK Tijdrijden op 22 mei

CSG organiseert DK Tijdrijden op 22 mei

In navolging op 2018 organiseert Cycle Sport Groningen ook dit jaar het districtskampioenschap tijdrijden. Het DK wordt verreden op woensdag 22 mei as. Plaats van handeling is wederom Zeijen. Het parcours wordt iets aangepast t.o.v. voorgaande editie, maar zal in grote lijnen hetzelfde zijn. Met deze wijziging rijden de jeugdcategorieën 12,5 km en de volwassenen 17,5 km.

Behalve dat tijdens het Districtskampioenschap gestreden wordt om de titel "beste tijdrijder van Noord Nederland", geldt het DK tevens als selectiewedstrijd voor het NK. Om deze reden zijn we genoodzaakt om de wedstrijd voor 1 juni te laten verrijden en dus is gekozen voor eind mei.

Vorig jaar stond er een sterk startveld aan het vertrek, met in totaal 150 deelnemers verspreid over diverse categorieën. De snelste dame was toen Aafke Soet (Heerenveen), prof-wielrenster bij WNT Rotor. De snelste man was Hartthijs de Vries (Kollum), toptalent uit de rangen van de NWVG en tegenwoordig uitkomend voor de formatie van Vlasman Cycling Team.

 

Start en finish zal rondom de Brink in Zeijen zijn. Het uitreiken van de rugnummers zal opnieuw bij Café Hingstman (Zeijen) zijn.

Renners (m/v) met een KNWU-licentie kunnen zich opgeven via www.knwu.nl

CSG-leden die willen helpen als (verkeers)vrijwilliger kunnen zich aanmelden via: https://www.cyclesportgroningen.nl/activiteiten/activiteitenkalender/dk-tijdrijden-2019-district-noord

Meer informatie over het evenement is te vinden op de speciaal ingerichten DK TT pagina, zie menubalk bovenin.

Reacties

Log in om de reacties te lezen en te plaatsen

Onze sponsoren