Nieuws

CSG puzzel / challenge november #4

Opdracht 4 “Copycat”

Wat moet je doen? Vorige week zijn er prachtige routes gefietst! Die laten we natuurlijk niet zomaar op de plank laten liggen. Daarom is de opdracht van deze week: fiets één of meerdere routes van vorige week! Vermeld in de titel van je strava-rit wiens route je gefietst hebt. En leuk om te vermelden wat je er van vond :)

In de bijlage vind je een overzicht van de prachtige routes. Uiteraard kan je ook meedoen als je vorige week geen route gemaakt hebt!

Wanneer mag je dit doen? In het weekend van 27 / 28 / 29 november (zowel fietsen als uploaden).

Wat mag je niet doen? Met meer dan 4 mensen samen fietsen, dichter dan 1.5m bij elkaar in de buurt komen, zingen of spugen/je neus legen op straat.

Hoe scoor ik punten? Je krijgt zelf één punt per gefietste route. Hiernaast krijgt degene wiens route je fietst óók een punt. Je mag meerdere routes fietsen en kan zo dus meerdere punten “uitdelen”. Ook anderen fietsen jouw punten dus bij elkaar! (Nu maar hopen dat je een goede pitch geschreven hebt…!) Let op: je eigen route fietsen telt niet mee…

Vanzelfsprekend kan het zo zijn dat het start- en eindpunt van de route (meestal de woning van de routebouwer) een beetje uit de richting is. Daarom krijg je al punten als je > 80% van de route hebt gereden. Je krijgt een bonuspunt als je bij de routebouwer aanbelt, feedback geeft of zelfs applaudiseert voor de fraaie route.

Hoe weet de jury dat ik meegedaan heb? Deel je strava-link met in de titel wiens rit je gefietst hebt met Bas Nieuwenhuis, Jelle-Wytze de Groot of Kim Slütter (voorbeeld link: https://strava.app.link/G96CEYOqabb)

Hoe kom ik aan de juiste route?

De routes staan op Strava, zie de uitslag van vorige week, https://www.cyclesportgroningen.nl/vereniging/nieuws/uitslag-csg-challenge-november-3

De routes kun je ook downloaden middels dit Zip-bestand: https://www.cyclesportgroningen.nl/_media/1396283/a9563809811f44f19cba53152b7e76d3/download

In het Zip-bestand staan alle routes van vorige week, selecteer de juiste route en knallen maar. Veel plezier!

Reacties

Log in om de reacties te lezen en te plaatsen

Onze sponsoren