Nieuws

CSG puzzel november #2

Opdracht 2 “Size does matter”

Wat moet je doen? Het was de afgelopen weken herhaaldelijk een trending topic in de CSG ouwehoer app: wie heeft nu eigenlijk de grootste? En dan hebben we het over paddestoelen, jongens en meisjes. Voor deze challenge vragen we je om op je tweewieler (naar keuze) te springen en jacht te maken op de Grootste Paddestoel van Noord-Nederland. Je mag zelf een route kiezen. Vertrek alleen niet zonder je rolmaat - dat is dus iets anders dan je fietsmaat -, duimstok of geodriehoek, want we willen natuurlijk wel harde data. Meten is weten! Dus maak een foto waarop de jury, met behulp van je uitgerolde rolmaat etc. de grootste hoogte of breedte van je jachttrofee goed kan aflezen. Enne, niet stiekem kapot maken he! 

Thuis zet je je rit met fotobewijs op Strava. Zit je niet op Strava: geen paniek. Hieronder lees je hoe je toch kunt meedoen. 

Wanneer mag je dit doen? In het weekend van 14/15 november (zowel fietsen als uploaden).

Wat mag je niet doen? Met meer dan twee personen fietsen, dichter dan 1,5 meter bij elkaar fietsen, zingen (zelfs niet over Kabouter Spillebeen), spugen en je neus ledigen op straat. 

Hoe scoor je punten? Natuurlijk zijn we de beroerdste niet en krijg je een punt voor de moeite als je meedoet. Weet je zelfs het soort paddenstoel juist te benoemen, dan scoor je een bonuspunt. Maar de vinders van de 5 grootste paddestoelen worden daarnaast beloond met respectievelijk 5/4/3/2/1 winstpunt(en)!

Hoe weet de jury dat je hebt meegedaan? Deel je Stravalink of ander bewijs van je rit met de bijbehorende foto uiterlijk op zondag 15 november, 17.00 uur met Bas Nieuwenhuis, Jelle-Wytze de Groot of Kim Slütter (voorbeeldlink: https://www.strava.com/activities/4302437939).

Veel plezier met deze herfstachtige challenge!

Reacties

Log in om de reacties te lezen en te plaatsen

Onze sponsoren