Nieuws

Dirk-Jan beste Ploegleider van CSG

De stofwolken zijn opgetrokken in Frankrijk, de Champs Elysées behoort weer toe aan de automobilisten en dus is het tijd om de balans op te maken. Er deden dit jaar 25 CSG'ers mee met het online spel van Ploegleider.nl, een zeer goede opkomst. We spreken zelfs van een record deelname!

De opzet was simpel. Met een team van 10 renners konden punten gescoord worden en tevens moest dagelijks een etappewinnaar voorspeld te worden. De inzet was gering, slechts een paar Euro, maar mogelijke opbrengst ongekend. Na 3 weken Tour de France lag er immers oneindige roem te wachten en bovendien mag de winnaar zich een jaar lang de beste Ploegleider van CSG noemen.

Er werd vooraf druk gepuzzeld en gespeculeerd. Er werden zeer creatieve teams samengesteld, met even creatieve namen. Sommige "hokkende" CSG'ers maakten zelfs samen een team, als dat maar geen ruzie opleverde aan de keukentafel!

Om een lang verhaal kort te maken, het team met de pakkende naam Forza CSG van Dirk-Jan Scheffers behaalde de meeste punten en pakte daarmee de eindwinst. Willem-Jan Kuik (Le petit moulin à café) en Bram Kempkens (Bram Cycling) eindigden respectievelijk als 2e en als 3e. Dirk-Jan verzamelde in totaal 1797 punten, Willem-Jan pakte 1736 punten en Bram scoorde 1636 punten. Ter vergelijk, Riet Misker, de nummer 25 in de CSG subleague verzamelde 924 punten.

De top 3 en Dirk-Jan in het bijzonder wordt van harte gefeliciteerd!

Dirk-Jan krijgt van het bestuur een gratis setje CSG-bidons. Willem-Jan en Bram krijgen allebei één bidon.

Tot volgend jaar!

Reacties

Log in om de reacties te lezen en te plaatsen

Onze sponsoren