Nieuws

Diverse podiumplaatsen en winst bij Ready2Race

Diverse podiumplaatsen en winst bij Ready2Race

KNWU Noord en de Jumbo Visma Cycling Academy organiseren samen met diverse wielerverenigingen in (Noord) Nederland een serie laagdrempelige wedstrijden onder de naam Ready2Race. Wekelijks wordt elke zondag op een wisselend parcours gereden, van instapklasse (recreant, beginner) tot ervaren wedstrijdrenner (m/v). In de zomervakantie organiseert Tandje Hoger traditiegetrouw het TH Zomer Drieluik, een serie wedstrijden van 1,5 uur op sportpark Corpus den Hoorn. Dit jaar werd het Drieluik verreden in de Ready2Race serie. Waar CSG al een goede beurt maakte in eerdere wedstrijden op Corpus en in Annen, gaven de mannen hier op Corpus een passend vervolg aan.
Het voert te ver om elke wedstrijd uitvoerig te beschrijven, daarom een kort overzicht.

Zondag 25 juli
Op de dag dat Annemiek van Vleuten naar een zilveren medaille reed op de Olympische wegwedstrijd, regende het ook tweede plaatsen voor CSG. Hoewel er op diverse fronten en met verschillende tactieken (kopgroep vs. massasprint) werd gereden en ook puike resultaten werden behaald, viste CSG ook nipt achter het net op deze zilveren dag. Wel mooi in lijn dus met de Oranje equipe in Tokio.

Klasse 3 (kopgroep) - 2e Albert Linnewiel

Klasse 2 (massasprint) - 3e Ruud Sunder
Klasse 2 - 2e Robert van Dam

Klasse 1 (massasprint)- 2e Marco Bergman

 

Zondag 1 augustus
Een week later was CSG opnieuw succesvol en wist onze ploeg naast diverse podiumplekken ook enkele dagzeges te pakken. Kortom, de collectieve vorm is groeiende! Overigens werden alle koersen beslecht in een massasprint.

Klasse 3 - 1e David van der Gulik
Klasse 3 - 3e Jur van Dijk

Klasse 2 - 2e Bertelt Braaksma

Klasse 1 - 1e Rogier Hilbers

 

Zondag 8 augustus
In herfstachtige en natte omstandigheden werd de derde en laatste wedstrijd van het TH zomerdrieluik verreden. Echter, CSG'ers zijn niet van suiker en ook hier werden puike resultaten geboekt.

Klasse 3 - 3e Albert Linnewiel

Klasse 2 - 1e Bertelt Braaksma

Klasse 1 - 3e Jerry Meurs

Hoofdklasse - 1e Tim Weerkamp


 

Reacties

Log in om de reacties te lezen en te plaatsen

Onze sponsoren