Nieuws

Doordeweekse trainingen van start!

Doordeweekse trainingen van start!

De zomertijd is weer ingegaan en dat betekent ook weer het begin van de trainingen op dinsdag-, woensdag- en donderdagavond.

Op dinsdag is de training voor iedereen toegankelijk. Op woensdag is er speciale tijdrittraining. Op donderdag is de wekelijke damestraining, voor en door dames georganiseerd.

Voor de dinsdag geldt dat in maart en april het vaste verzameltijdstip 18h30* is. Ook op woensdag starten de tijdrijders om 18:30 uur. De damestraining op donderdag start een half uurtje later, om 19:00 uur.

We verzamelen bij alle trainingen op de parkeerplaats tegenover de Draf- en Renbaan aan de Paviljoenlaan in het Stadspark. Vanaf daar verplaatsen we naar een locatie relatief dicht bij Groningen (zie hiervoor de wekelijkse aankondiging op het ledendeel van de site onder het tabje “Trainingen”), aansluiten op locatie is natuurlijk ook altijd mogelijk.

De inhoud van de trainingen is veelal intensief (blokken, interval, sprintoefeningen etc.), maar vrijwel altijd is de inhoud zo dat de oefeningen prima op eigen niveau uit te oefenen zijn. Samen met je clubgenoten zorg je er dus voor dat jijzelf en anderen beter worden. Kom dus vooral ook als je nog niet de juiste vorm hebt, je zult zien dat je met deze trainingen snel vooruitgang boekt.

Houd de eerste trainingen rekening met de nog vroeg invallende duisternis, neem voor de zekerheid lampjes mee voor de terugweg. Houd er met je kledingkeuze rekening mee dat ’s avonds de temperatuur nog behoorlijk kan dalen!

* Later in het seizoen (vanaf +/- mei) beginnen de dinsdagtrainingen om 19h00, houd de aankondigingen (site, app-groep, forum) in de gaten wanneer dit is.

Reacties

Log in om de reacties te lezen en te plaatsen

Onze sponsoren