Nieuws

Geen CSG clubtraining tot nader order

Geachte leden, donateurs en aspirant-leden,

In navolging op eerdere berichtgeving van ons kabinet, het RIVM, de KNWU, de NTFU en NOC-NSF aangaande het Corona-virus (SARS-CoV-2) heeft het bestuur besloten tot nader order en in ieder geval tot 31 maart as. alle clubactiviteiten te annuleren.

Veel evenementen worden afgelast. Bijeenkomsten met > 100 bezoekers worden verboden. Er wordt aangeraden reizen zo veel mogelijk te beperken, contact met kwetsbare medemensen te beperken en sociale activiteiten zoveel mogelijk te beperken. Het CSG bestuur is van mening dat we deze adviezen dienen te volgen om de verspreiding van het virus zo veel mogelijk te beperken. Gezondheid gaat voor alles.

Vanzelfsprekend blijven we de situatie nauwlettend volgen en zodra er nieuws is, in positieve of negatieve zin, laten we weer van ons horen. We beraden ons over activiteiten later in het jaar en houden jullie voortdurend op de hoogte aangaande ontwikkelingen en besluiten hieromtrent.

Uiteraard kunnen en willen we geenszins verbieden te trainen. Het voorjaar staat immers voor de deur en vroeg of laat zal deze pandemie over waaien. Tot die tijd raden we aan voorzichtig te zijn en bij luchtwegklachten, zeker i.c.m. koorts, een arts te raadplegen.

 

Met sportieve groet,

Het bestuur van Cycle Sport Groningen

 

Voor meer info:

https://www.knwu.nl/nieuws/gevolgen-coronavirus-voor-de-wielersport

https://nocnsf.nl/nieuws/2020/03/nocstarnsf-adviseert-om-alle-sportbijeenkomsten-in-maart-af-te-gelasten

Reacties

Log in om de reacties te lezen en te plaatsen

Onze sponsoren