Nieuws

ICW Middelstum geannuleerd

ICW Middelstum geannuleerd

N.a.v. de landelijke berichtgeving en adviezen aangaande het Corona-virus (COVID-19 / SARS-CoV-2) heeft het CSG bestuur overleg gehad met de KNWU. Wij kunnen niets anders doen dan de maatregelen en adviezen van het kabinet en de RIVM in acht nemen en opvolgen.

Met pijn in het hart moeten wij jullie derhalve mededelen dat de jaarlijkse ICW in Middelstum, gepland op aanstaande zondag 15 maart, NIET door gaat.

De gezondheid van de deelnemers, onze vrijwilligers en toeschouwers is belangrijker dan deze koers. Vanzelfsprekend is dit zonde van alle energie die onze vrijwilligers erin gestoken hebben, maar volgens ons bestuur is dit de enige juiste beslissing. Vanzelfsprekend is het ook bijzonder jammer voor alle deelnemers die zich verheugd hadden op een leuke koers. We hadden zelfs een record aantal voorinschrijvers, met 134 man/vrouw op de voorlopige lijst.

We verwijzen graag naar het statement van de KNWU, zoals te lezen staat op https://www.knwu.nl/nieuws/gevolgen-coronavirus-voor-de-wielersport.

We blijven de landelijke ontwikkelingen nauwlettend volgen en zullen ook in overleg met de KNWU blijven, om te kijken wat er later in het seizoen mogelijk is en of we de koers eventueel in kunnen halen op een alternatieve datum. Ook valt nog te bezien wat we doen het het DK Tijdrijden op woensdag 27 mei. Maar dat is van latere zorg.

Hopelijk hebben we jullie hiermee voldoende geïnformeerd. Voor vragen en opmerkingen is het CSG bestuur vanzelfsprekend bereikbaar.

Hopelijk tot snel, op of naast de fiets!

Reacties

Log in om de reacties te lezen en te plaatsen

Onze sponsoren