Nieuws

Nieuwe fietspuzzels i.v.m. Corona

Nieuwe fietspuzzels i.v.m. Corona

Afgelopen week werden nieuwe Corona-maatregelen aangekondigd die in ieder geval tot begin december van kracht zullen zijn. Gelukkig mogen we nog wel buiten fietsen, echter zij het maximaal in tweetallen. Het is bovendien ook veel te lekker weer om binnen te zitten, kortom de activiteitencommissie komt met een nieuwe serie fietspuzzels, challenges en andere inspirerende fietssuggesties. We streven er naar om iedere luie reet in een fietsbroekje de deur uit te krijgen. De "opdrachten" zullen zo veel mogelijk afwisselend zijn, maar er zal gezien de herfst nadrukkelijk meer focus zijn op offroad t.o.v. de eerste series in april en mei.

De serie puzzels en challenges wordt "as we speak" gevormd en we zullen deze uitbreiden naar gelang de maatregelen van kracht blijven én er animo voldoende is om ermee door te gaan. We hebben de feedback uit de eerste puzzelritten ter harte genomen en zullen het aantal foto-stops of pauzemomenten anderszins beperken, dit om niet te veel af te koelen.

We hopen met deze nieuwe herfst-winter editie jullie fietsmotivatie te prikkelen en een mooi winterprogramma te organiseren.

 

De eerste opdracht: 'where to-go challenge'

Deze challenge is een culinaire, motiverende, horeca-ondersteunende, calorie-inname-verhogende fietstocht! Je mag deze keer zelf je route maken en ook zelf je type fiets kiezen (alleen op de taxc wordt het een beetje lastige) en zelf het aantal km bepalen :)

Wat moet je doen? Zoek een goede coffee-to-go tent uit die open is tijdens jouw fietsmoment. Fiets een mooi rondje en bestel onderweg een koffie of iets anders met iets lekkers. Geniet ervan en gebruik al je zintuigen! Thuis zet je je rit op strava en schrijf je een review over de koffietent en wat je genuttigd hebt. Deze review plaats je als beschrijving bij de stravarit (bij voorkeur met foto’s).

Wanneer moet je dit doen? In het weekend van 7 / 8 november (zowel fietsen als uploaden)

Wat mag je niet doen? Met meer dan 2 mensen samen fietsen, dichter dan 1.5m bij elkaar in de buurt komen, zingen, of spugen/je neus legen op straat

Hoe scoor ik punten? Natuurlijk krijg je sowieso 1 punt voor de moeite als je meedoet. Maar de top 5 van origineelste locaties / nuttigste reviews / leukste foto’s krijgt 5/4/3/2/1 winstpunten! Een bonuspunt is te verdienen voor een locatie die open is op zondag :) Over de uitslag kan uitgebreid worden gecorrespondeerd in de CSG-ouwehoer app, echter de jury bepaalt de uitslag ;-)

Hoe weet de jury dat ik meegedaan heb? Deel je stravalink uiterlijk zondagmiddag 17:00 uur met Bas Nieuwenhuis, Jelle-Wytze de Groot of Kim Slütter (voorbeeld link: https://strava.app.link/G96CEYOqabb)

Nadien plaatsen we de uitslag en natuurlijk een overzicht van de reviews online, zodat je die kunt gebruiken als naslagwerk voor je volgende fietstochten/trainingen.

Reacties

Log in om de reacties te lezen en te plaatsen

Onze sponsoren