Nieuws

Podiumplekken bij Finale ICW Wintercompetitie

Zondag 30 januari werd in Veendam de finale van de ICW Wintercompetitie verreden (MTB en Cyclocross). Het mocht weer! De lockdown was, eindelijk, opgeheven en de organisatie had een uitdagend en technisch parcours uitgetekend. De wedstrijd werd verreden onder fraaie omstandigheden. Een stevig windje, maar ook een flauw zonnetje. Het voelde al bijna een beetje als voorjaar... De aanwezige CSG'ers lieten het zich goed smaken en hadden de winterslaap goed verteerd. Zowel bij de dames als bij de heren werden mooie resultaten geboekt, inclusief een paar mooie podiumplaatsen.

Bij de cyclocross heren (19+) behaalde Niels Heijne vandaag een mooie derde plaats. In zijn kielzoch reden Rick Kosse en Berteld Braaksma respectievelijk naar een 6e en 7e plek. Niels reed met zijn derde plek naar een tweede plaats in het eindklassement van de door Corona ingekorte wintercompetitie.

Op de MTB reden onze dames Lyke Rots en Meriam Bauman respectievelijk naar een 2e en 3e plek in de daguitslag. In het eindklassement eindigde Meriam op een mooie 2e plek.