Crazy Christmas Lights Night Ride

Over dit evenement

Categorie
Sociaal
Datum en tijd
15 dec. 2023 19:00 - 21:30
Locatie
Tuin in de Stad

Hierbij kondigt de 'up and running' activiteitencommissie de hoog-kerst-mis van het winterfietsen aan. Nu de bladeren eindelijk van de bomen gevallen zijn, het natter dan natst en blubberiger dan blubberigerst is dan we ooit tevoren hebben meegemaakt, aan ons de taak het CSG-peloton weer op te vrolijken.  

In de langste nacht van het jaar - 15 december 2023- mogen wij opnieuw van stal halen: 

De Crazy Christmas Lights Night Ride. 

Voor wie deze tocht ook in 2021 gereden heeft, weet in elk geval dat fietsen in het donker erg leuk is! 
En dat nét wanneer je diep in je diepsttriestste dip dreigt te vallen, er weer licht en feestvreugde schijnt als je mee doet aan deze mooiste rit bij CSG. Ook weet je dan dat de Groningse achterbuurten waarvan je tot dan toe niet wist dat deze bestonden, raad weten met de donkerste tijd van het jaar.  

Oud-CCLNR- gangers nodigen we graag uit voor deze recycling herbeleving, in een wat korter- doch- net- zo- mooie- jasje gegoten. De nieuw- CCLNR- rijders nodigen we graag uit zich volkomen uit te leven en zich te laten verrassen. 
Kom op je feestelijk versierde fiets liefst met veel lampjes, en gekleed in bijpassend wielerkerstkostuum. Dat wil zeggen dat jullie nog ruim een maand hebben naar de oude doos met kerstversiering te zoeken en je op te tuigen. 
Uiterlijk maandag 11 december 12.00u opgeven in verband met de catering van het kleine hapje en drankje bij de herberg waar het vuurtje brandt.  

Datum: vrijdag 15 december
Start: Tuin in de Stad 19.00u
Afstand: circa 35-40km (GPX route volgt 13 december)
Fietsadvies: MTB, gravelfiets 

Deelnemers

Je moet ingelogd zijn om alle deelnemers te zien

Reacties

Log in om de reacties te lezen en te plaatsen

Onze sponsoren