Seizoensafsluiting

Over dit evenement

Categorie
Sociaal
Organisator
Bestuur 2022
Datum en tijd
16 okt. 2022 09:30 - 13:30
Locatie
Concourslaan Stadspark

Seizoensafsluiting

Wat was het fijn, na alle Corona ellende, om het seizoen bijna onwennig normaal te beginnen, met een gezellig drukke seizoensopening in maart. En wat zijn we blij dat we het seizoen net zo "gewoontjes" weer met jullie kunnen afsluiten, wederom met een mooie rit en een happie & drankie!

Wat gaan we doen?

Start

We vertrekken om 09.30 uur in groepen vanuit het Stadspark (groepsvorming ter plekke).

Route 

De gpx.file van de route wordt enkele dagen tevoren verspreid via de diverse app-groepen. De route is ongeveer 80-90 km en het is de bedoeling dat deze wordt verreden in een tempo waarin je nog prima kunt bijkletsen met de clubgenoot naast je.

Happie en drankie

De route eindigt bij Strandpaviljoen Paterswoldsemeer, Meerweg 209 te Haren. Daar staat in een voor ons gereserveerde ruimte tussen 12.00 en 13.00 uur een lekkere lunch voor ons klaar. 

Opgeven = meefietsen!

Omdat we tevoren het aantal deelnemers moeten doorgeven aan het Strandpaviljoen, gaan we er vanuit dat je ook daadwerkelijk meefietst als je je hebt opgegeven. Opgeven kan tot en met woensdag 12 oktober. Laat bij je inschrijving s.v.p. ook even weten of je een voorkeur hebt voor vegetarisch (in plaats van vlees) en/of warme dranken (koffie/thee in plaats van fris/0.0%). 

Tot de 16e! 

Deelnemers

Je moet ingelogd zijn om alle deelnemers te zien

Onze sponsoren