Blog

Kampioenen!!

De kampioenstrui

Het is een beetje onduidelijk wie als eerste met het idee kwam. Ik houd het voorlopig op Berend, die heeft wel vaker goede ideeën. Pim had al snel een idee voor een ontwerp. Louis was enthousiast. Het bestuur omarmde het plan. RBL wilde meewerken en zette alles op alles om het voor elkaar te krijgen. En dat lijkt te lukken.

Wit, met gouden opdruk. 

Voor de nieuwe clubkampioenen hebben we een heuse trui in de aanbieding. Eén voor de dames, één voor de niet-licentiehouders, en één voor de licentiehouders. De winnaars mogen hier een heel jaar in rijden. Iedere training gaan we zien dat jij de top-dog bent. Of je kan de trui inlijsten en boven je bank hangen. Je kan er een bijpassende fiets bij kopen. Je mag er in slapen als pyama, zoals hoort de eerste nacht na het behalen van een kampioenschap. 

Ben je meer van het meedoen-is-belangrijker-dan-winnen? Bij Spaak hebben ze een fantastisch toetje voor ons verzonnen. Helemaal in de kleur van de trui: Affogato, met lokaal gemaakt vanille-ijs. Echt superlekker. Dat weet ik want ik mocht er één proberen. 

Opgeven kan hier

Vanille-ijs met espresso


Clubkampioenen - de uitslagen
22jul

Clubkampioenen - de uitslagen

De clubkampioenen 2018 zijn Irene, Jelte en Pieter. Wij vonden het een superleuke dag. Volgend jaar gaan we een koers over 150 kilometer...

Hunebed 300
23jun

Hunebed 300

Het begon per toeval toen Sloofke jaren geleden op de ATB steeds vaker een Hunebed tegenkwam. Dat mondde uit in een route langs (bijna)...

Reacties

Log in om de reacties te lezen en te plaatsen

Onze sponsoren